УС към ПГЧЕ „Васил Левски” проведе първото си заседание за тази учебна година

На 16-ти октомври новосформираният екип на ученическия съвет към ПГЧЕ „Васил Левски” проведе първото си заседание и среща с Директора на гимназията- госпожа Весела Иванова. Обновеният състав включва ученици от 9, 10 и 11 клас, преминали подбор по класове и випуски. Координатори на съвета от страна на педагогическата общност са госпожа Ваня Димчева и госпожа Юлия Ларина.
В непринудена обстановка членовете на съвета се представиха и изразиха мнението си по поставените въпроси за бъдещото развитие и активния живот на ученическата общност в гимназията.
Съвместно с директора и педагозите бяха маркирани някои от основните направления за работа в екип. Бяха предложени варианти за изработка на лого на членовете на съвета, по които учениците ще имат възможност да ги разпознават и да се обръщат към тях по различни въпроси. Също така се обсъдиха предстоящите избори за екипи и председатели на ученическия съвет.
Всички представители на Съвета с трепет очакват гостуването на ученическия парламент към СУ „Петко Рачов Славейков” град Кърджали в края на октомври, училище – партньор на гимназията по проекта „Иновации в действие”.
На срещата присъства и госпожа Силвия Чалъкова, координатор на новия проект „Училище посланик на ЕП”, който беше спечелен от гимназията, а екипът ще има възможността да я представи.
Така се очертаха и основните цели за работа през текущата учебна година.