Празник на таланта

На 20 май /събота/ Центърът за млади таланти в Бургас  към Фондация „Шанс за децата и природата“ проведе в Кукления театър поредния си Годишен празник на Таланта. Празникът беше наситен с много песни и танци, актьорски и художествени етюди.

Нашите ученички от ПГЧЕ „Васил Левски“ Мирабелла Костаниян от 11е клас, Маргарита Спиридонова от 9 б клас и Доника Кошничарова от 11 д клас минаха подбора в началото на учебната година и бяха приети да се обучават в различни клубове, а сега, в края на учебната година показаха постигнатото и достойно представиха гимназията.

Мирабелла Костаниян се представи в годишно модно ревю на тема „Приказка“ към клуба по моден дизайн с ръководител Мария Танева.

Маргарита Спиридонова се представи с произведение от 4 брой на списание „За хвърчащите хора“ – с участието на младежи от творческия клуб с ръководител Добрина Топалова

Доника Кошничарова се представи с картината си „Флора“ в годишна изложба „Посоки“ – с участието на творби на арт проект „Палитри“ с ръководител Златка Коева.