УС пожелава весело лято на учениците от ПГЧЕ „Васил Левски“ и приятна почивка на всички педагози

На 24.06.2022 г. се проведе последното заседание за учебната 2021/2022 година на Ученическия Съвет към ПГЧЕ „Васил Левски“ гр. Бургас.

Учениците от екипа на Ученическия съвет получиха своите сертификати „Почетен бургазлия“ за активното си участие, партньорство и успешното представяне на гимназията по НП „Иновации в действие“.

Приключи една учебна година, изпълнена с много емоции, нови запознанства, разнообразни дейности, мероприятия и изяви. Екипът вложи много труд и креативност при организацията на изяви, като Коледния и Великденския базари, мисиите на добротворчество, посрещането на гости на гимназията, отбелязването на празници и участие в различни проекти, един от които е „Училища- посланици на европейския парламент“.

На заседанието екипът набеляза предстоящите работни въпроси през 2022-2023 учебна година на базата на придобития вече опит, натрупаните организаторски умения, осъзнатата отговорност и умението за работа в екип.

На заседанието бяха поканени да присъстват и кандидат-членове от VIII клас, които се срещнаха и общуваха с по-големите си съученици от Ученическия съвет.  По време на срещата кандидатите и бъдещи членове на екипа се запознаха с изявите и дейностите на съвета, като показаха огромен взаимен интерес. Разговаряха и обмениха опит, опознаха се и вече нямат търпение да работят заедно през следващата учебна година. Новите кандидати се оказаха също толкова активни и амбициозни като настоящия екип на съвета. Ще ги очакваме с нетърпение, пълни с идеи!

С пожелание, за весело лято на учениците от ПГЧЕ „Васил Левски“ и приятна почивка на нашите педагози!