300 бургаски ученици доброволци на Европейското първенство по УШУ получиха грамоти

 

Гордеем се, че нашите възпитаници проявиха съпричастност и са сред 300 бургаски ученици доброволци, които помагаха при провеждането на Европейското първенство по УШУ. Днес те получиха грамоти и награди от президента на българската федерация Стефан Колев.

В церемонията участваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет проф.Севдалина Турманова. и зам.- кмета по култура, туризъм и спорт Диана Саватева.

„Перфектната организация и провеждане на елитното състезание са резултат на усилията както на бургаския клуб домакин, така и на всички Вас близо 300 доброволци. Неоценим е приносът и всеотдайната Ви работа за това всички над 500 състезатели и треньори да се чувстват добре и да демонстрират най- добрите си спортни умения, а публиката да се наслади на едно мащабно и атрактивно спортно събитие, което се излъчваше онлайн по целия свят.

Гордеем се с уменията Ви да работите в голям екип, отговорността и отличната Ви чуждоезикова подготовка, които бяха изключително полезни.“, заяви в приветственото си слово кметът Николов.

Учениците, които нямаха възможност да присъстват на награждаването, получиха своите грамоти и подаръци в гимназията от Светослава Славова – зам. – директор.