Дай старт на успеха

Профилирана гимназия за чужди езици  „Васил Левски“ град Бургас се включва в новото издание на „Дай старт на успеха“, организирано от Джуниър Ачийвмънт България и Кока-Кола ХБК България.
Програмата „Дай старт на успеха“ се състои от два модула.
Модул „Лични умения“ – за развиване на знанията и уменията в сферата на междуличностната комуникация, работата в екип, изграждането на професионална мрежа и кандидатстването за работа.
Модул „Бизнес умения“ – за управление на проекти, планиране на времето, водене на успешни преговори и изграждане на умения за продажби.
Програмата „Дай старт на успеха“ включва и срещи на учениците с ментори от Кока-Кола ХБК България по време на онлайн семинари. Това ще им даде възможност да се докоснат до опита на професионалисти от сектора и да почерпят от техните знания.
Програма „Дай старт на успеха“ подготвя учениците за професионална реализация, помагайки им да открият своята същност, да развият ценни качества и умения, които да ги подкрепят в конкурентната работна среда, да изберат правилния път и да дадат старт на своя успех.
От учебната 2021/2022 г в гимназията се откри нова паралелка с профил Предприемачество.  В дейностите по проекта ще  участват учениците от VIII е и X клас.