НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ ОТ XI и XII КЛАС, КОИТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ОБУЧАВАТ В ЧУЖБИНА

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ,

ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ОБУЧАВАТ В УНИВЕРСИТЕТИ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ И ЖЕЛАЯТ ДА ПОЛУЧАТ ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ОСОБЕНОСТИТЕ НА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В РЕДИЦА ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ УНИВЕРСИТЕТИ

НА 12. XII. / ВТОРНИК/ В ЧАС НА КЛАСА ЩЕ БЪДЕ ОРГАНИЗИРАНА СРЕЩА С КОНСУЛТАНТИ ОТ ОТДЕЛ „ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА“ НА COOL TRAVEL BULGARIA.

 

Изборът на подходящ университет не винаги е лесен. В помощ на всички ученици, екипът ни организира ежегодно информационни срещи за  висше образование в чужбина.

За нас би било удоволствие да поканим Вашите ученици на  информационна среща с консултанти от отдел „Образование в чужбина“ на Cool Travel Bulgaria, по време на която ще получат полезна информация относно особеностите на висшето образование в чужбина и възможностите за кандидатстване в редица европейски и световни университети, а именно какво е необходимо да знаят относно подготовката, приема и условията за кандидатстване в едни от най-елитните учебните заведения от цял свят.

Директните срещи с нас ще помoгнат много на кандидат-студентите да вземат най-правилното решение за тяхното образование и бъдеща реализация.

Участието в информационните ни срещи е напълно безплатно. Ще се радваме да информирате възпитаниците си от 11-ти и 12-ти за тази възможност, като за нас ще бъде удоволствие да се запознаем лично с тях и им бъдем полезни с богатата информация, с която разполагаме.

Прикачено  ще откриете  електронен вариант на нашия наръчник за кандидат-студенти. Имаме готовност да осигурим и такива в хартиен вариант за всички заинтересовани. Наръчникът се разпространява безплатно.

Оставам на разположение при възникнали въпроси от Ваша страна!

С уважение,

Кристина Троянчева

– 

Димитър Калоянов 
Офис мениджър 

Comments are closed.