image_pdfimage_print

Monthly Archives: септември 2019

РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ

image_pdfimage_print

УЧАСТИЕ В ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН „ЗДРАВЕН РИСК И ДИАБЕТ“

image_pdfimage_print

На 14.09.2019г. ученици от VIII, X и XII клас на ПГЧЕ „Васил Левски“ гр. Бургас активно взеха участие в ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН „ЗДРАВЕН РИСК И ДИАБЕТ“. Събитието се проведе в сградата на Областна администрация град Бургас с организатор РСНЦ „Диабетни грижи“ гр.Бургас и със съдействието на Областна администрация Бургас, Лайънс клуб „Виа Понтика“ Бургас, Община Созопол и Община Средец. Специални гости- лектори: проф. Турманова, зам. Областен управител ; д-р Гено Монев- геронтолог, д-р Димитрина Рашева – ендокринолог, проф. Маруся Любчева от Черноморски институт и екип на МДЛ „Лина“. В рамките на събитието се проведе и дискусия по въпросите за превенцията на диабета и последствията от дефицита на витамин D и витамин B12, в която участваха учениците от ПГЧЕ „Васил Левски“ гр.Бургас. Учениците активно дискутираха здравните аспекти от конференцията, споделяха опита си от здравословното хранене и необходимостта от информираност сред младите хора. Беше дискутиран и проблема с уличната храна в непосредствена близост до образователните институции. Лекторите запознаха аудиторията с методите за превенция и изследване на показателите на преддиабета и диабета, представени от екипа на МДЛ „Лина“ гр. Бургас. В програмата на конференцията бяха включени доклади на д-р Гено Монев – геронтолог „Здравословното хранене, важна предпоставка за отдалечаване на диабета“, д-р Димитрина Рашева – ендокринолог „Захарния диабет и рисковете за здравето“, „Здравните дефицити, предпоставки за усложнения при диабета“-МДЛ „Лина“
За активно участие в дискутираните въпроси учениците от ПГЧЕ „Васил Левски“ получиха сертификати.

АНКЕТНА КАРТА ЗА УЧЕНИЦИ, ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗАНИМАНИЯ ПО ИНТЕРЕСИ

image_pdfimage_print

С тази анкетна карта желаем да научим какви са твоите интереси и дейности, в които си участвал в извънучебно време и в какви занимания по интереси, организирани от училището искаш да участваш.
Твоите отговори ще помогнат за определянето и организирането на занимания по интереси, съобразени с възможностите на училището.
Не се притеснявай да споделиш твоето желание и да отговаряш свободно и без притеснение.

Срок за попълване на анкетата: 20.09.2019 год.

 

ПОПЪЛВАНЕ НА ФОРМУЛЯРА

ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН 16 СЕПТЕМВРИ

image_pdfimage_print

УВАЖАЕМИ ГОСТИ,
УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ,

ТЪРЖЕСТВЕНОТО ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА 2019/ 2020 г. ЩЕ БЪДЕ НА 16.09.2019 – ПОНЕДЕЛНИК от 09.30 часа.
ОЧАКВАМЕ ВИ – ЗАРЕДЕНИ С НОВИ СИЛИ И УВЕРЕНОСТ, УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ И ПОЗИТИВНИ, С МОРСКИ ТЕН, ОБЛЕЧЕНИ В УНИФОРМИ!

СПИСЪЦИ НА НОВОПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ В VІІІ КЛАС

image_pdfimage_print

Родителска среща за всички новозаписани ученици от VIII клас ще се проведе на 11.09.2019 г. (СРЯДА) от 18:00 часа в сградата на ПГЧЕ.

Списък на учениците от 8 А

Списък на учениците от 8 Б

Списък на учениците от 8 В

Списък на учениците от 8 Г

 

Списък на учениците от 8 Д

 

Списък на учениците от 8 Е